Kde bereme inspiraci

22.09.2013 16:09

Kde bereme inspiraci

 

Pro modely chodíme převážně do časopisů, které ze zahraničí přivážejí a překládají naše firmy, které mají své sídlo v ČR, např. Diana, Sabrina, Baby a další. Vycházejí pravidelně a sledují pletenou a háčkovanou módu na západ od našich hranic.

 

Hodně inspirací je youtube, (velmi zajímavé jsou ruské servery, anglické a francouzské, v Anglii a v Německu se vůbec hodně plete), na našich stránkách jako je MMB, a další.Proto děkujeme všem pletařkám a háčkařkám, které na našich serverech poskytují popisy. Někdy nám stačí obrázek, který upravíme podle svých představ, jindy vyrobíme vzorek přesně podle popisu a zjistíme, že i na malé miminko by to bylo malé a tak se upravuje, mění se vzorky atd.

Něco vidíme v MHD a je to pěkné – tak se to musí samozřejmě hned vyzkoušet.

 

Na našich stránkách jsou vzory modelů. Každý je jedinečný a každý jedinečný může být

i Váš. Vždy za týden doplňujeme nové modely.

 

Sledujte nás. Uvidíte, že se Vám něco zalíbí.

 

A pokud se týká materiálu, máme spolupracující firmy, které mají velký výběr kvalitních pletacích přízí v široké škále barev. Každému se líbí něco jiného, u nás si vyberete podle svého vkusu.

 

Pokud se Vám líbí konkrétní model nebo máte svou představu, spojte se s námi. Zavolejte, napište mail, určitě se domluvíme. Velikost modelu, ani materiál není problém.

Zpět